Продавець Схід-Інтер розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
158 відгуків
Будь ласка, зверніть увагу на суму мінімального замовленняДетальніше

Шановні клієнти! Відправка товарів здійснюється з Дружківки, Дніпра або Львова. Все буде Україна! P.S.: ціни оновлені станом на 20.05.24 для всіх груп товарів.

+380 (50) 907-39-09
+380 (50) 157-03-02
+380 (98) 212-01-08
+380 (66) 235-90-06
вул. Чернігівська, 19, Дружківка, Україна
Схід-Інтер
Залишити відгук

Політика конфіденційності

Останні зміни: 06 січня 2021 року

1. Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності (далі – «Політика конфіденційності») є невід'ємною частиною Угоди з користувачем (далі «Угода»). Терміни і поняття, що використовуються в Політиці конфіденційності аналогічні термінам і поняттям, використовуваним в Угоді.

1.2. Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних даних (відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), зібраних за допомогою Сайту.

1.3. Персональні дані отримані Адміністратором від Користувача під час використання їм Сайту.

1.4. Використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач автоматично надає свою повну і беззастережну згоду з умовами Політики конфіденційності. Користувач не має права використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами Політики конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати такі угоди. В цьому випадку, Користувачеві забороняється використовувати Сайт, будь-яку інформацію, розміщену на Сайті, будь-які послуги, які надаються за допомогою Сайту і Користувач зобов'язаний покинути Сайт.

1.5. Адміністратор обробляє Персональні дані Користувача відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цього закону.

2. Збір інформації

2.1. Адміністратор здійснює збір і обробку (включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, оновлення, зміну, використання, передачу, поширення, знеособлення, видалення) такої інформації/даних про Користувача:

  • Дані, що надаються Користувачем при заповненні реєстраційних форм замовлень і повідомлень, а також в процесі користування Сайтом;
  • Дані, які автоматично передаються Сайту в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреси, даних файлів cookie, інформації про браузер Користувача (або іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до Сайту), технічні характеристики обладнання та програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, дата і час доступу до Сервісів, адреси запитуваних сторінок і інша подібна інформація.

2.2. Політика конфіденційності відноситься тільки до інформації, що обробляється в ході використання Сайту. Адміністратор не контролює і не несе відповідальність за обробку інформації сайтами третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на Сайті.

3. Використання інформації

3.1. Метою збору, зберігання і обробки Персональних даних є забезпечення повноцінного функціонування Сайта, а саме:

  • Забезпечення дотримання Угоди і Політики конфіденційності, включаючи боротьбу з шахрайством, образами, порушенням прав інтелектуальної власності;
  • Поліпшення якості Сайту, зручності його використання;
  • Контроль загальної та індивідуальної активності користувачів;
  • Оцінка деяких факторів особистої інформації, зокрема, для аналізу і прогнозування особистих переваг, інтересів;
  • Зв'язок з Користувачем, в тому числі відправлення повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, а також обробка запитів і заявок від Користувача;
  • Розсилка Користувачеві рекламних матеріалів і інформації, необхідної для роботи з Сайтом;
  • Інші цілі, що не суперечать чинному законодавству України.

4. Передача інформації

4.1. Відповідно до вимог чинного законодавства України Адміністратор може розкривати частину даних Користувача третім особам в цілях, пов'язаних з їх законними правами і повноваженнями, в тому числі державним органам і установам, при дотриманні встановленого порядку надання таких даних.

5. Захист інформації

5.1. Адміністратор робить в рамках своїх можливостей усі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, однак не несе ніякої відповідальності у випадку отримання доступу до конфіденційної інформації третіми особами.

6. Додаткові умови

6.1. Адміністратор має право вносити зміни в Політику конфіденційності без попереднього повідомлення про це Користувача. Всі зміни Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх публікації. Використовуючи Сайт, Користувач підтверджує свою згоду з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, яка діє на момент використання Користувачем Сайту.

6.2. До Політики конфіденційності та відносин між Адміністратором та Користувачем, застосовується законодавство України. Кожна сторона повністю погоджується з тим, що відповідні суди України мають виняткову юрисдикцію щодо будь-яких претензій і суперечок, які стосуються Політики конфіденційності.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner